Facade og sokkel

Medlem af Danske Malermestre

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  Vi tilbyder
  Facade og sokkel

  Få en holdbar facade i mange år frem her

  Facaden er det første, man møder, når man ser et hus. Af den grund har facaden en kæmpe betydning for helhedsudtrykket af en bygning – derfor er det vigtigt, at den ser pæn ud, hvis du vil sende et godt signal.

  Hvis væggene har fået frostsprængninger, skaller malingen af, eller også kommer der revner i stenene. Dette kan medføre, at der er behov for en renovering af facaden, hvilket også betyder, at der skal males på ny. Det hjælper vi dig gerne med.

  Soklen er også en del af udtrykket

  Udover facaden skal du også huske på, at soklen er en del af det samlede indtryk. Det er vigtigt, at der er samspil mellem den og resten af facaden. Det nytter ikke noget, at det kun er den ene del, som ser godt ud. Vi hjælper naturligvis også med maling af sokkel, så der kommer samspil mellem det og resten af facaden.

  Sådan udfører vi arbejdet

  Hvis din facade eller sokkel er malet i forvejen, renser vi den først med algerens og derefter med rent vand – efter denne behandling maler vi minimum to gange for at opnå det optimale resultat. Hvis det derimod er første gang, der skal males, giver vi facaden eller soklen grunder. Igen males der minimum to gange. Vi sørger altså for, at der er to optimale forhold på facaden, inden vi maler, hvilket giver det bedste resultat. Vi tilbyder også maling af dit træværk.

  Kontakt os

  Hvis du har brug for hjælp til maling af facade eller sokkel i Aarhus eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan enten være på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@mtsmalerfirma.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Professionel og engageret

   

   

  MTS Malerfirma tilbyder personlig kontakt med en professionel og engageret maler i Århus, der brænder for malerfaget og altid går den sidste mil.

  Bred vifte af ydelser

   

   

  Døre og vinduer i Vejle og Fredericia

  MTS Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerydelser herunder udendørs træværk, facader, vægge og sokkel, indendørs træværk, spartling, stuk og tapet.

  Pålidelig og kvalitetsbevidst

   

   

  MTS Malerfirma er et pålideligt malerfirma, der behandler dine lokaler med respekt og rydder altid op efter sig selv. 

  Erfaring med forskellige kunder

   

   

  MTS Malerfirma har erfaring med at udføre maleropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber. 

  Medlem af Danske Malermestre

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på