Træværk

Medlem af Danske Malermestre

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  Vi tilbyder
  Træværk

  Brug for hjælp til maling af udendørs træværk i Aarhus og omegn?

  Hvis du har brug for hjælp til at få malet dit udendørs træværk i Aarhus eller omegn, så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi maler udendørs, og det er både vinduer, døre, underhæng, gavle, terrasser, statik, garager og udehuse. Der findes ikke den udendørs maleropgave, vi ikke kan klare. Vi kan nemlig også hjælpe med maling af din facade eller sokkel. Du er altid velkommen til at kontakte os angående en opgave, om det er stort eller småt, så finder vi ud af noget i samarbejde.

  Det forbyggende arbejde gør forskellen

  Når det gælder udendørs træværk, gør det forbyggende arbejde hele forskellen. Ved at være på forkant, sikrer du dig det bedste udseende og den bedste levetid for dit træværk på længere sigt.

  Alt efter hvilken type udendørs træværk du skal have malet, er der nogle forskellige fremgangsmetoder for processen. Hvis træet i forvejen er malet eller olieret, skal dette vaskes ned med algerens og rent vand, inden det nye lag skal males – vi tager os naturligvis af hele processen. Hvis det er vinduer, døre og terrasser, skal det slibes ned. Og hvis der er tale om helt nyt træværk, skal det grundes, inden der males. Vi har styr på alle ovenstående processer, så det skal du ikke tænke på. Du ringer bare, så kommer vi og gør det.

  Naturlige skader

  Udendørs træværk vil naturligvis altid tage skade af sol, regn, frost og blæst – det er uanset om det vender med nord, syd, øst eller vest. Det er derfor, at det altid er godt med forebyggende arbejde, så det holder længst muligt. Hvis det ikke bliver gjort noget ved det, risikerer du, at træet rådner eller får svamp. Dette kan medføre, at det skal skiftets helt ud, og derfor er et solidt stykke malearbejder godt givet ud på længere sigt – og det leverer vi.

  Professionel og engageret

   

  MTS Malerfirma tilbyder personlig kontakt med en professionel og engageret maler i Århus, der brænder for malerfaget og altid går den sidste mil.

  Bred vifte af ydelser

   

  Døre og vinduer i Vejle og Fredericia

  MTS Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerydelser herunder udendørs træværk, facader, vægge og sokkel, indendørs træværk, spartling, stuk og tapet.

  Pålidelig og kvalitetsbevidst

   

  MTS Malerfirma er et pålideligt malerfirma, der behandler dine lokaler med respekt og rydder altid op efter sig selv. 

  Erfaring med forskellige kunder

   

  MTS Malerfirma har erfaring med at udføre maleropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber. 

  Medlem af Danske Malermestre

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på