Maler i Skanderborg

Medlem af Danske Malermestre

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  Vi tilbyder
  Maler i Skanderborg
  Maler i Skanderborg

  Kvalitetsbevidst maler i Skanderborg

  Hos MS Malerfirma bestræber vi os på at fremstå som en kvalitetsbevidst maler, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt malerarbejde i Skanderborg. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

  Hos os får du engagerede malere, der ved, hvad godt håndværk er, og som altid går den ekstra mil for at opfylde dine ønsker uden kompromiser. Det er vores mål at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger til aftalegrundlaget.

  Erfaren maler

  Når du vælger os til dit malerarbejde, får du altid en erfaren maler. Vi har været i branchen siden 2000 og udfører alt i malerarbejde, inde som ude. Vi tilbyder også opsætning og reparation af stuk, al slags mønster-tapet og tilpasning af tapet, alt i filt samt opsætning af armeringsvæv til skadede vægge.

  Uanset om du ønsker malerarbejde til privat, erhverv, boligforeninger eller det offentlige, står vi klar til at hjælpe dig. MS Malerfirma skelner ikke mellem private og erhverv. Vi tilbyder altid erfarne malere med stor passion og engagement.

  Få et uforpligtende tilbud

  Skal vi være din maler i Skanderborg? Så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde. Ring til os på 40 27 15 78 eller send en mail til info@msmalerfirma.dk.

  Professionel og engageret

   

  MS Malerfirma tilbyder personlig kontakt med en professionel og engageret maler i Århus, der brænder for malerfaget og altid går den sidste mil.

  Bred vifte af ydelser

   

  Døre og vinduer i Vejle og Fredericia

  MS Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerydelser herunder udendørs træværk, facader, vægge og sokkel, indendørs træværk, spartling, stuk og tapet.

  Pålidelig og kvalitetsbevidst

   

  MS Malerfirma er et pålideligt malerfirma, der behandler dine lokaler med respekt og rydder altid op efter sig selv. 

  Erfaring med forskellige kunder

   

  MS Malerfirma har erfaring med at udføre maleropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber. 

  Medlem af Danske Malermestre

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på