Spartling

Medlem af Danske Malermestre

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  Vi tilbyder
  Spartling

  Få en jævn væg med fuldspartling i Aarhus

  Få en jævn og glat overflade på dine vægge og lofter ved at få dem fuldspartlet af professionelle. Hos MTS Malefirma i Aarhus kan vi hjælpe dig med dette, så du kan opnå det bedste resultat, når du senere skal male eller tapetsere. Det er vigtigt at få spartlet ordentligt, da ujævnheder vil være tydelige gennem maling og tapet, og det kan forringe det endelige resultat. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp til fuldspartling af både lofter og vægge.

  Vi tilbyder også fuldspartling af gipslofter, hvor vi spartler mellem pladerne og efterfølgende spartler med fugespartel, så loftet opnår en flot og ensartet overflade. Vi sætter en ære i at levere det bedste resultat, uanset hvilken opgave vi påtager os.

  Selvom spartling kan virke som en let disciplin, er det ikke altid tilfældet, og det kan være sværere end man tror, hvis man vil opnå et godt resultat. Derfor anbefaler vi altid at kontakte en professionel til at udføre arbejdet. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@mtsmalerfirma.dk, hvis du har brug for hjælp til fuldspartling i Aarhus og omegn. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at opnå det bedste resultat på dine vægge og lofter.

  Professionel og engageret

   

  MTS Malerfirma tilbyder personlig kontakt med en professionel og engageret maler i Århus, der brænder for malerfaget og altid går den sidste mil.

  Bred vifte af ydelser

   

  Døre og vinduer i Vejle og Fredericia

  MTS Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerydelser herunder udendørs træværk, facader, vægge og sokkel, indendørs træværk, spartling, stuk og tapet.

  Pålidelig og kvalitetsbevidst

   

  MTS Malerfirma er et pålideligt malerfirma, der behandler dine lokaler med respekt og rydder altid op efter sig selv. 

  Erfaring med forskellige kunder

   

  MTS Malerfirma har erfaring med at udføre maleropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber. 

  Medlem af Danske Malermestre

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på