Opsætning af stuk

Medlem af Danske Malermestre

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  Vi tilbyder
  Opsætning af stuk

  Dette bidrager en stuk til

  En stuk kan give rigtig meget til din bolig. Den kan være med til at skabe en helt særlig og herskabelig stemning, da der er noget helt særligt over en stuk. Derudover kan den ændre udtrykket i nogle af rummene, hvis du har brug for lidt forandring eller gerne vil signalere noget andet end tidligere – for eksempel ved hjælp af en rosetter stuk.

  Mange forskellige muligheder

  En stuk kan fås i mange forskellige varianter. Det kan både være i forhold til udformning og materiale. Stuk laves både i kunststof, gips, plads og flamingo. Grundet de mange forskellige muligheder, får du chancen for at udtrykke din personlige stil gennem en stuk.

  Hent hjælp hos en professionel til opsætning af stuk

  Det kan være en rigtig god ide at få en maler til at sætte stuk op, hvis du går med ideen om at få stuk i din bolig. Det giver god mening, da en maler kan give dig hele pakken – for at du kan få det flotteste resultat, er det en god ide at kombinere opsætningen af stuk med maling eller spartling af lofter og vægge, så det samlede udtryk stemmer overens. Når en maler opsætter stuk, bruges der naturligvis stukfuge for at opnå det bedst mulige resultat.

   

  Vi hjælper dig gerne

  Hvis du har brug for opsætning og maling af stuk i Aarhus eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi hjælper meget gerne. Du kan få fat i os på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@mtsmalerfirma.dk. Vi gælder os til at høre fra dig.

  Professionel og engageret

   

  MTS Malerfirma tilbyder personlig kontakt med en professionel og engageret maler i Århus, der brænder for malerfaget og altid går den sidste mil.

  Bred vifte af ydelser

   

  Døre og vinduer i Vejle og Fredericia

  MTS Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerydelser herunder udendørs træværk, facader, vægge og sokkel, indendørs træværk, spartling, stuk og tapet.

  Pålidelig og kvalitetsbevidst

   

  MTS Malerfirma er et pålideligt malerfirma, der behandler dine lokaler med respekt og rydder altid op efter sig selv. 

  Erfaring med forskellige kunder

   

  MTS Malerfirma har erfaring med at udføre maleropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber. 

  Medlem af Danske Malermestre

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på